Pozsonyi kifli (Diós és mákos)
2021. december 03. írta: Zsuzsi mama

Pozsonyi kifli (Diós és mákos)

Igazi klasszikus, finom, de nagyon-nagyon munkaigényes süti. Sok fortélya van, legfontosabb a tészta és a töltelék pontos kiporciózása. Az én receptem dupla adagos, normál esetben a fele is bőven elég, bár jól fagyasztható.( 2-3 órával fogyasztás előtt kivéve, olyan, akár a frissen sült.)A…

Diós
2021. november 29. írta: Zsuzsi mama

Diós

Ez valóban dió(s nem mandula) nincs benne mandula aroma, dió viszont bőven.Különleges kávés krémje van, - nálunk így sütik - én a mandula aromát nem nagyon szeretem, így ha hozzáfogok inkább ezt a változatot szoktam. Elkészítése nem bonyolult, de nagyon időigényes. Én ráadásul a formákat menet…

süti beállítások módosítása